Eschlböck Biber 6 op stock

De Biber 6 is het instapmodel in het gamma van de trommelhakselaars. Ook al is hij vrij compact, toch biedt hij tal van voordelen die normaal voorbehouden zijn aan de grotere hakselmachines en kan hij perfect worden aangedreven door middelgrote tractoren (75 tot 110 pk).

De nieuw ontwikkelde en performante rotor met vier snelwisselmessen (klingsysteem) die t.o.v. elkaar in een licht verschoven positie staan, is bijzonder onderhoudsvriendelijk. De Biber 6 levert dankzij deze nieuwe technologie bijzonder mooie houtsnippers met een laag gehalte aan stof en fijne fracties. De kwaliteit dus waar de Biber van Eschlböck voor staat.

De invoertafel is 49 cm breed en deze hakselaar kan hout aan tot een diameter van 32 cm. Hij is uitgerust met een robuuste en automatische invoerband, die een regelmatige houtinvoer ondersteunt en het werk van operatoren in bosbeheer en land- en tuinbouw aanzienlijk lichter maakt.

De zeefdekken voor verschillende hakselgrootten zijn eenvoudig en snel verwisselbaar. U trekt de zeef eruit, legt de gewenste andere zeef erin, en versnipperen maar!

De grote uitblaaspijp met een diameter van 1m verhoogt uw productiviteit en waarborgt een makkelijke en snelle uitworp van het versnipperde hout.