De SAUERBURGER SIGMA is speciaal ontworpen voor frontaanbouw aan gemeentetrekkers en standaardtrekkers met driepunts ophanging Cat.II. Dankzij de traploos verstelbare werkposities kunnen taluds, bermen, sloten en zelfs vlak terrein worden gemaaid. De instelmogelijkheden variëren van 90 ° verticaal tot ongeveer 70 ° naar beneden. Dankzij het standaard ingebouwde lineaire verplaatsingssysteem kan de machine hydraulisch vanuit het midden van het voertuig naar rechts of links in het werkgebied worden verplaatst.

Voor de verschillende toepassingen kunnen drie verschillende gereedschappen worden geselecteerd, die worden opgehangen aan de werkas, die met de hoogste precisie is uitgebalanceerd.
In de behuizing ingebouwde tegenmessen garanderen een goed versnipperingseffect, zodat snel rotten gegarandeerd is. Het in hoogte verstelbaar steunwiel voorkomt extra slijtage van de messen of klepels.

Bij het ontwerp van de SIGMA  werd er veel belang aan gehecht dat de bestuurder van het voertuig optimaal zicht had, zowel tijdens transport als in de werkpositie. Dankzij de aftakas (750 tpm) is brandstofbesparend maaien op elk moment mogelijk.

De SAUERBURGER achteraanbouw CARAT is door zijn grote instelbereik geschikt voor het maaien van oevers, greppels, bermen en bermen, evenals vlakke oppervlakken. Hoog gras of dicht struikgewas zijn geen obstakels voor dit universeel inzetbare, robuuste apparaat. Het grote verstelbereik van + 90 tot -60 ° maakt probleemloos werken op elk terrein mogelijk. De stabiele constructie en de mechanische aandrijving zorgen voor een lange levensduur, zelfs onder de zwaarste belastingen. De rotor uitgerust met roterende universele klepelmessen, slingermessen of brede klepels is met de hoogste precisie uitgebalanceerd en garandeert een trillingsvrije werking en dus een lange levensduur van het apparaat. Met de extra ingebouwde hydraulische cilinder kan de machine 45 cm verhoogd worden.

Door gebruik te maken van een voor-achtercombinatie kan een grote werkbreedte en een hoog oppervlak worden bereikt.

 

Klik hier voor de productfiche