Naam: Staande verdeler H12 / H20 / H27 ecosplit

Bij  de ecosplit staande verdeler H12/H20/27 moet splinterafval tot een minimum worden beperkt. Daarom hebben wij technische verfijningen. Bijvoorbeeld de draaischijf onderaan de rechtopstaande splitser. Hierdoor kan de splijtwig langs de houtvezel splijten, wat het werk veel gemakkelijker maakt. U bent ook goed uitgerust met de standaard 2-hands bediening. Dit betekent dat u optimaal bent voorbereid op gemiddelde en hoge eisen van brandhoutbereiding. Bovendien kunnen zware stammen moeiteloos in de juiste kloofpositie worden gebracht door de stamheffer van de ecosplit staande kloofmachine.

Naam: Korte houtkliever horizontaal SP8

Het horizontale ontwerp verhoogt het werkcomfort en de veiligheid aanzienlijk. Verkrijgbaar met 8t kloofkracht, wordt het hout door de standaard in hoogte verstelbare 4-voudige kloofwig geperst, waarna het op de uitgeklapte houtsteun blijft liggen. Opdat de kloofwig van onze horizontale korte houtkliever geen onnodige lege afstand tot de aanslag hoeft af te leggen, kan de slagweg begrensd en aan de brandhoutlengte aangepast worden.

Voor een gemakkelijk transport worden de standaard transportwagen en het stabiele onderstel met wielen van grote afmetingen gebruikt. De SP8-modellen zijn ook standaard leverbaar met snelheidsregeling. Deze regeling regelt de omschakeling van snelle traverse naar normale snelheid, afhankelijk van de druk. Dit verhoogt de kloofprestaties tot 30%, aangezien er altijd met maximale snelheid wordt gewerkt.

Naam: Korte staande houtkliever H6 / H8

Voor de efficiënte productie van brandhout is de verticale houtkloofmachine uw onmisbare uitrusting. Dankzij jarenlange ervaring en voortdurende ontwikkeling onderscheiden onze machines zich op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid. Bij het gebruik van een houtklover hebben onze klanten duidelijke ideeën. De brandhoutstammen moeten zo snel, veilig en gemakkelijk mogelijk worden gekloofd. Splinterafval moet tot een minimum worden beperkt.
De korte houtkloofmachine is de klassieker voor iedereen die het graag zelf doet. Het compacte en robuuste ontwerp is perfect geschikt voor kleinere hoeveelheden brandhout. Daarom is het precies de juiste splijter voor particuliere klanten. Door de traploze hoogteverstelling met behulp van een ketting kan de gewenste splijtlengte eenvoudig en snel worden veranderd. Gebouwd op een stabiel en gegalvaniseerd basisframe, is de korte houtkliever staander H6 / H8 ontworpen voor het kloven van korte houtblokken tot 55 cm. Hij is verkrijgbaar met elektrische motor, trekkerhydrauliek of een combinatie van deze twee aandrijvingen. Door de traploze hoogteverstelling met behulp van een ketting kan de gewenste splijtlengte eenvoudig en snel worden veranderd. Bij Binderberger vindt u alles wat u nodig heeft voor de productie van brandhout. Het maakt niet uit of u hout nodig hebt voor uw eigen huis of voor de professionele productie van brandhout. U zult vinden wat u zoekt in het Binderberger assortiment.

Naam: Transportband Proline

ALTIJD IN FLOW!

Onze proline transportband is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt uw geschikte transportband kiezen tussen verschillende transportlengten en transporthoogten. Maar welke u ook kiest, hij is bij uitstek geschikt voor de afvoer van brandhout en u bent goed uitgerust voor alle eventualiteiten. Bovendien kan het universeel worden gebruikt. Door de eenvoudige maar doordachte constructie is de montage- en demontagetijd enorm kort en is een comfortabele en moeiteloze brandhoutbereiding mogelijk. Bovendien wordt onze transportband gekenmerkt door een extreem hoog draagvermogen en duurzaamheid. Vanzelfsprekend kunt u bij de transportband van Binderberger de gebruikelijke hoge kwaliteit en doordachte constructie verwachten. Gedetailleerde gebruiks- en montage-instructies zijn beschikbaar. Wij zullen u ook graag telefonisch te woord staan.

 

 

Naam: Transportband ECO

ALTIJD IN DE STROOM!

De 4,5 meter lange ecotransportband is bij uitstek geschikt voor de afvoer van brandhout. Bovendien kan het universeel worden gebruikt. Door de eenvoudige maar doordachte constructie is de montage- en demontagetijd enorm kort en is een comfortabele en moeiteloze brandhoutbereiding mogelijk. Met een transportbandhoogte tot 3,7 m en een bandbreedte van 25 cm bent u goed uitgerust voor alle eventualiteiten. Bovendien wordt onze transportband gekenmerkt door een extreem hoog draagvermogen en duurzaamheid. Vanzelfsprekend kunt u bij de transportband van Binderberger de gebruikelijke hoge kwaliteit en doordachte constructie verwachten. Gedetailleerde gebruiks- en montage-instructies zijn beschikbaar. Wij zullen u ook graag telefonisch te woord staan.

Naam: Transportbandzaag Proline

HYDRAULISCH OPKLAPBARE TRANSPORTBAND!

De verdere ontwikkeling van de bekende transportbandzaag met indirecte aandrijving via V-snaren had als hoofddoel een nieuwe professionele zaag op de markt te brengen. Het moet een economische en eenvoudige voorbereiding van brandhout garanderen. Om aan deze eisen te voldoen, komt de zwaartekracht in het spel. Door de helling van de machine glijdt de boomstam na de zaagsnede op de band en de resterende boomstam glijdt er achteraan. De transportbandcirkelzaag proline heeft een stabiel frame en een afzonderlijke steun die de belasting van de vouwtransportband opvangt. Naast de aftakasaandrijving zijn er ook varianten met een elektromotor, die ook stationair gebruik zonder trekker mogelijk maakt. Onze transportbandzaag proline is ook verkrijgbaar met een indirecte aandrijving via drie V-snaren. De hydraulisch verstelbare en opvouwbare transportband zorgt voor de ideale afname van onze transportbandzaag. Een belangrijk voordeel hier is de snelheid en de controle over de werpbreedte. Een robuust ontworpen stamhek kan zonder gereedschap snel worden aangepast aan lengtes van 20, 25, 33 en 50 cm.

Naam: Transportbandzaag eco

HYDRAULISCH OPKLAPBARE TRANSPORTBAND!

De verdere ontwikkeling van de bekende transportbandzaag met indirecte aandrijving via V-snaren had als hoofddoel een nieuwe professionele zaag op de markt te brengen. Het moet een economische en eenvoudige voorbereiding van brandhout garanderen. De transportbandzaag heeft een stabiel frame en een afzonderlijke steun die de belasting van de vouwtransportband opvangt. Naast aftakasaandrijving zijn er ook varianten met een elektromotor, die ook stationair gebruik zonder trekker mogelijk maakt. Ook verkrijgbaar met indirecte aandrijving. De hydraulisch verstelbare en opvouwbare transportband zorgt voor de ideale afname van onze transportbandzaag. Een belangrijk voordeel hier is de snelheid en de controle over de werpbreedte. Een robuust ontworpen stamhek kan zonder gereedschap snel worden aangepast aan lengtes van 20, 25, 33 en 50 cm.

Naam: Tafel wipzaag

Dankzij hun gecombineerde en toch stabiele ontwerp zijn de tafelwippen geschikt voor het doorzagen van brandhout en voor het in de lengte snijden van planken. De conversie tussen tafel- en wipbediening vindt plaats in een kwestie van seconden. Door de schuine montage van de aftakas van de wipzaag op de tractor hoeft de zaag niet meer tussen wip- en tafelbediening te worden verplaatst. Een stabiel onderstel met grote transportwielen zorgt voor eenvoudig en snel transport van de machine.

 

Naam: Roltafelzaag

De robuuste roltafelcirkelzagen voor het bewerken van brandhout hebben een kogelgelagerde en daardoor extreem lichtlopende tafel. De gebruiksvriendelijke handwip – met terugstelveer en geïntegreerde klauwen om te voorkomen dat het brandhout verdraait – zorgt voor maximale gebruikersveiligheid. De stabiele zaagbladbescherming van metaal zorgt voor bescherming en een stillere werking. Twee uittrekbare transportgrepen en een onderstel met grote transportwielen zorgen ervoor dat onze rollentafelzaag snel en eenvoudig kan worden vervoerd.

 

Naam: Wipzaag 700

Onze wipzaag 700 is ontwikkeld voor het efficiënt zagen van brandhout en voorzien van een hoog bedieningscomfort. Naast de standaard kogelgelagerde wip voor energiebesparend werken, zorgen ook gegalvaniseerde en gepoedercoate onderdelen voor duurzaamheid in het gebruik.