Naam: Transportband Proline

ALTIJD IN FLOW!

Onze proline transportband is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. U kunt uw geschikte transportband kiezen tussen verschillende transportlengten en transporthoogten. Maar welke u ook kiest, hij is bij uitstek geschikt voor de afvoer van brandhout en u bent goed uitgerust voor alle eventualiteiten. Bovendien kan het universeel worden gebruikt. Door de eenvoudige maar doordachte constructie is de montage- en demontagetijd enorm kort en is een comfortabele en moeiteloze brandhoutbereiding mogelijk. Bovendien wordt onze transportband gekenmerkt door een extreem hoog draagvermogen en duurzaamheid. Vanzelfsprekend kunt u bij de transportband van Binderberger de gebruikelijke hoge kwaliteit en doordachte constructie verwachten. Gedetailleerde gebruiks- en montage-instructies zijn beschikbaar. Wij zullen u ook graag telefonisch te woord staan.

 

 

Naam: Transportband ECO

ALTIJD IN DE STROOM!

De 4,5 meter lange ecotransportband is bij uitstek geschikt voor de afvoer van brandhout. Bovendien kan het universeel worden gebruikt. Door de eenvoudige maar doordachte constructie is de montage- en demontagetijd enorm kort en is een comfortabele en moeiteloze brandhoutbereiding mogelijk. Met een transportbandhoogte tot 3,7 m en een bandbreedte van 25 cm bent u goed uitgerust voor alle eventualiteiten. Bovendien wordt onze transportband gekenmerkt door een extreem hoog draagvermogen en duurzaamheid. Vanzelfsprekend kunt u bij de transportband van Binderberger de gebruikelijke hoge kwaliteit en doordachte constructie verwachten. Gedetailleerde gebruiks- en montage-instructies zijn beschikbaar. Wij zullen u ook graag telefonisch te woord staan.

Naam: Transportbandzaag Proline

HYDRAULISCH OPKLAPBARE TRANSPORTBAND!

De verdere ontwikkeling van de bekende transportbandzaag met indirecte aandrijving via V-snaren had als hoofddoel een nieuwe professionele zaag op de markt te brengen. Het moet een economische en eenvoudige voorbereiding van brandhout garanderen. Om aan deze eisen te voldoen, komt de zwaartekracht in het spel. Door de helling van de machine glijdt de boomstam na de zaagsnede op de band en de resterende boomstam glijdt er achteraan. De transportbandcirkelzaag proline heeft een stabiel frame en een afzonderlijke steun die de belasting van de vouwtransportband opvangt. Naast de aftakasaandrijving zijn er ook varianten met een elektromotor, die ook stationair gebruik zonder trekker mogelijk maakt. Onze transportbandzaag proline is ook verkrijgbaar met een indirecte aandrijving via drie V-snaren. De hydraulisch verstelbare en opvouwbare transportband zorgt voor de ideale afname van onze transportbandzaag. Een belangrijk voordeel hier is de snelheid en de controle over de werpbreedte. Een robuust ontworpen stamhek kan zonder gereedschap snel worden aangepast aan lengtes van 20, 25, 33 en 50 cm.

Naam: Transportbandzaag eco

HYDRAULISCH OPKLAPBARE TRANSPORTBAND!

De verdere ontwikkeling van de bekende transportbandzaag met indirecte aandrijving via V-snaren had als hoofddoel een nieuwe professionele zaag op de markt te brengen. Het moet een economische en eenvoudige voorbereiding van brandhout garanderen. De transportbandzaag heeft een stabiel frame en een afzonderlijke steun die de belasting van de vouwtransportband opvangt. Naast aftakasaandrijving zijn er ook varianten met een elektromotor, die ook stationair gebruik zonder trekker mogelijk maakt. Ook verkrijgbaar met indirecte aandrijving. De hydraulisch verstelbare en opvouwbare transportband zorgt voor de ideale afname van onze transportbandzaag. Een belangrijk voordeel hier is de snelheid en de controle over de werpbreedte. Een robuust ontworpen stamhek kan zonder gereedschap snel worden aangepast aan lengtes van 20, 25, 33 en 50 cm.

Naam: Tafel wipzaag

Dankzij hun gecombineerde en toch stabiele ontwerp zijn de tafelwippen geschikt voor het doorzagen van brandhout en voor het in de lengte snijden van planken. De conversie tussen tafel- en wipbediening vindt plaats in een kwestie van seconden. Door de schuine montage van de aftakas van de wipzaag op de tractor hoeft de zaag niet meer tussen wip- en tafelbediening te worden verplaatst. Een stabiel onderstel met grote transportwielen zorgt voor eenvoudig en snel transport van de machine.

 

Naam: Roltafelzaag

De robuuste roltafelcirkelzagen voor het bewerken van brandhout hebben een kogelgelagerde en daardoor extreem lichtlopende tafel. De gebruiksvriendelijke handwip – met terugstelveer en geïntegreerde klauwen om te voorkomen dat het brandhout verdraait – zorgt voor maximale gebruikersveiligheid. De stabiele zaagbladbescherming van metaal zorgt voor bescherming en een stillere werking. Twee uittrekbare transportgrepen en een onderstel met grote transportwielen zorgen ervoor dat onze rollentafelzaag snel en eenvoudig kan worden vervoerd.

 

Naam: Wipzaag 700

Onze wipzaag 700 is ontwikkeld voor het efficiënt zagen van brandhout en voorzien van een hoog bedieningscomfort. Naast de standaard kogelgelagerde wip voor energiebesparend werken, zorgen ook gegalvaniseerde en gepoedercoate onderdelen voor duurzaamheid in het gebruik.