Naam: Staande verdeler H12 / H20 / H27 ecosplit

Bij  de ecosplit staande verdeler H12/H20/27 moet splinterafval tot een minimum worden beperkt. Daarom hebben wij technische verfijningen. Bijvoorbeeld de draaischijf onderaan de rechtopstaande splitser. Hierdoor kan de splijtwig langs de houtvezel splijten, wat het werk veel gemakkelijker maakt. U bent ook goed uitgerust met de standaard 2-hands bediening. Dit betekent dat u optimaal bent voorbereid op gemiddelde en hoge eisen van brandhoutbereiding. Bovendien kunnen zware stammen moeiteloos in de juiste kloofpositie worden gebracht door de stamheffer van de ecosplit staande kloofmachine.

Naam: Korte houtkliever horizontaal SP8

Het horizontale ontwerp verhoogt het werkcomfort en de veiligheid aanzienlijk. Verkrijgbaar met 8t kloofkracht, wordt het hout door de standaard in hoogte verstelbare 4-voudige kloofwig geperst, waarna het op de uitgeklapte houtsteun blijft liggen. Opdat de kloofwig van onze horizontale korte houtkliever geen onnodige lege afstand tot de aanslag hoeft af te leggen, kan de slagweg begrensd en aan de brandhoutlengte aangepast worden.

Voor een gemakkelijk transport worden de standaard transportwagen en het stabiele onderstel met wielen van grote afmetingen gebruikt. De SP8-modellen zijn ook standaard leverbaar met snelheidsregeling. Deze regeling regelt de omschakeling van snelle traverse naar normale snelheid, afhankelijk van de druk. Dit verhoogt de kloofprestaties tot 30%, aangezien er altijd met maximale snelheid wordt gewerkt.

Naam: Korte staande houtkliever H6 / H8

Voor de efficiënte productie van brandhout is de verticale houtkloofmachine uw onmisbare uitrusting. Dankzij jarenlange ervaring en voortdurende ontwikkeling onderscheiden onze machines zich op het gebied van efficiëntie en duurzaamheid. Bij het gebruik van een houtklover hebben onze klanten duidelijke ideeën. De brandhoutstammen moeten zo snel, veilig en gemakkelijk mogelijk worden gekloofd. Splinterafval moet tot een minimum worden beperkt.
De korte houtkloofmachine is de klassieker voor iedereen die het graag zelf doet. Het compacte en robuuste ontwerp is perfect geschikt voor kleinere hoeveelheden brandhout. Daarom is het precies de juiste splijter voor particuliere klanten. Door de traploze hoogteverstelling met behulp van een ketting kan de gewenste splijtlengte eenvoudig en snel worden veranderd. Gebouwd op een stabiel en gegalvaniseerd basisframe, is de korte houtkliever staander H6 / H8 ontworpen voor het kloven van korte houtblokken tot 55 cm. Hij is verkrijgbaar met elektrische motor, trekkerhydrauliek of een combinatie van deze twee aandrijvingen. Door de traploze hoogteverstelling met behulp van een ketting kan de gewenste splijtlengte eenvoudig en snel worden veranderd. Bij Binderberger vindt u alles wat u nodig heeft voor de productie van brandhout. Het maakt niet uit of u hout nodig hebt voor uw eigen huis of voor de professionele productie van brandhout. U zult vinden wat u zoekt in het Binderberger assortiment.