Al generaties lang staan bij Eschlböck uitvindingen en innovaties in het teken van de land- en bosbouw. In 1956 richtte Rudolf Eschlböck, de zoon van een landbouwer uit het gehucht Eschlböck in de Oostenrijkse gemeente Prambachkirchen, een bedrijf op dat zich ging specialiseren in de ontwikkeling en de productie van landbouwmachines en houthakselaars.

Onder de merknaam Biber (Duits voor “bever”) produceert Eschlböck vandaag een volledig assortiment, gaande van houtversnipperaars voor de tuinbouwsector tot grote machines voor industriële toepassingen. Eschlböck maakt zowel handbediende schijf- en trommelhakselaars voor houtdiameters vanaf 12 cm als gigantische machines die boomstamdiameters tot 75 cm aankunnen.

Voor Maaiers Verschueren is de samenwerking met Eschlböck een vaste waarde, hierbij bieden wij de klant één vertrouwd aanspreekpunt voor hun service en dagelijks onderhoud van hun kostbare Eschlböck machines. Ons magazijn heeft alle voorkomende slijtage delen op stock en onze technici staan garant voor een vlotte service.

Maaiers Verschueren is erkend importeur van Eschlböck